32 anledningar att rösta på Lisa Enckell

När Lisa Enckell tackade ja till att ställa upp i biskopsvalet så stod det genast klart att en av de viktigaste uppgifterna var att låta folk få veta vem hon är. Hon har verkat utanför stiftet en lång period och även om det är en fördel så är baksidan att inte alla vet vem hon är.

Biskopsämbetet bygger mycket på förtroende och även om Lisa hunnit träffa väldigt många under kampanjen så är det ännu många som inte har haft möjlighet. Därför har vi under kampanjen samlat ihop 32 röster om Lisa. Vi känner oss trygga med att bland dessa 32 personer finns minst en, men högst antagligt flera människor som du har förtroende för. Var och en av dem har i sin tur en väl underbyggd uppfattning om att Lisa Enckell har de gåvor och den kompetens som krävs för att bli vår nästa biskop.

Om du har tid så ta en stund och läs igenom vad de här människorna säger. De litar på Lisa – du kan lita på det!

Namnlöst_48

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s